Ik ben Peter Baas  en sinds september 2021 ben ik lid van de kano en kajak tak bij MdR.
Mijn geboorte- en woonplaats is Uithoorn en woon hier ook al 56 jaar met veel plezier. Michiel de Ruyter is zodoende geen onbekende van mij en ik vond het nu wel tijd worden om hiervan lid te worden. Hier heb ik nog geen dag spijt van. Een erg leuke vereniging met enthousiaste mensen.
Aangezien ik een technisch beroep heb en het ook leuk vind om e.e.a. te repareren, had ik mij al snel opgegeven bij het MdR Gebouwenbeheer team o.l.v. Ron van ‘t Hart. De eerste grote klus was het vervangen van de steigerdelen voor de kano- en kajak loods.
Ron gaf toen al aan te gaan stoppen als bestuurslid Gebouwenbeheer. Nadat MdR een tijd zonder bestuurslid heeft gezeten werd mij gevraagd of ik deze rol op mij wil nemen. Na de nodige nachtjes slapen (en goede afspraken) heb ik hierover positief geantwoord.
Gezien de variatie in leeftijden bij Michiel de Ruyter hoop ik hier nog lang te genieten van de sportiviteit en gezelligheid.
Groeten,
Peter Baas