Zaterdag 10 september is het zover. Alweer het achtste ‘klassieke’ concert op het water in Kortenhoef. Het concert (wijdegatconcert.nl) wordt samen met Stichting BLOK en de Vereniging van Natuurmonumenten georganiseerd en is alleen toegankelijk voor ongemotoriseerde vaartuigen. Dus zowel roeiers als kanoërs als kajakkers kunnen hiervan genieten! Het is geheel gratis maar een gift wordt erg op prijs gesteld.

De kanotoercie is van de partij en nodigt jullie van harte uit om mee te komen. Meld je aan op kanotochten@mdr.nu vóór a.s vrijdag 9 september.

Locatie
Ergens rechts achter in het Wijde gat als je vanaf het kanaal komt.

Start
17:15 word je uiterlijk verwacht. Niet later ivm storen van het concert. Ook zal het druk dan zijn met andere grotere bootjes die door natuurmonumenten naar het podium op het water worden gesleept. Begin op tijd met varen om als klein bootje een beetje vooraan te kunnen liggen!

Eind
19:30 uur zodat iedereen voor het donker terug kan varen.

Voor kanoërs en kajakkers
Parkeren en opstappen doen we op de Moleneind parallel aan de N201. Aan de overkant van de parkeerstrook is een steiger. Mocht dit al vol staan probeer dan het kleine parkeerterrein nabij Kortenhoefsedijk 202, Kortenhoef.

Naar het concert is het vanaf het instappunt ca 2.5 km varen. Reken op een half uur varen en je bent zeker op tijd. Ook is het mogelijk om op eigen gelegenheid het rondje Kortenhoef (10km) te varen en dan te eindigen bij het concert. Omdat dit een clubactiviteit is, is zwemvest verplicht.

Voor roeiers
Roeiers die interesse hebben kunnen vast wat afspreken met de Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp. Weet dat het een drukte zal zijn met boten. De kanoërs stappen op een locatie dichterbij in.

Tot slot
Neem een hapje, drankje en wat contant geld voor de gift mee en begin op tijd met varen want je wordt uiterlijk om 17:15 bij de boot/het podium verwacht en dan kan je als klein bootje vooraan liggen. . Bij gebruik van clubmateriaal is de vergoeding 5,- euro.

Het is mogelijk dat door (extreme) weersomstandigheden het concert kan worden afgelast.

Tot dan!
De Kanotoercie