Beste roeiers, marathoncoördinatoren, toercommissarissen en anderen,Begin juli stuurde ik jullie het bericht dat de inschrijving voor Rondom Dordt was geopend. Via de KNRB-site heeft zich inmiddels 1 team ingeschreven, maar via onze eigen website gelukkig wat meer. We kunnen echter nog wel wat meer ploegen gebruiken. Daarom bij deze een herinnering om je vooral in te schrijven. Wij hebben er echt zin in. Jullie ook?Hieronder nogmaals de tekst die ik in juli reeds stuurde:Dit jaar lijkt het weer te gaan lukken: een Rondom Dordt roeimarathon met deelneming van externe ploegen. Twee jaar achtereen hebben we door covid-19 moeten besluiten de tocht alleen voor eigen leden te organiseren, maar nu kan het weer en hopen we op een grote opkomst.Deze klassieker wordt op 3 september 2022 georganiseerd door de KDR&ZV (De Dordtsche). We varen op groot water dus de deelnemers hebben een goede conditie nodig en ervaring met roeien op stromend water. Er moet ook iemand in de ploeg een aantekening rivierroeien of roeien op stromend water hebben.Normaal gesproken roeien we over de grote rivieren rond het eiland van Dordrecht, zoals de Merwede, het Hollands Diep en de Oude Maas. Bij veel wind en golven kiezen we voor het binnenwater van de Brabantse  Biesbosch. Beide tochten zijn circa 52 km lang.Er mag alleen geroeid worden in wherries, D4x+ en zeeroeiboten. Voor zover we wherries niet nodig hebben voor onze eigen leden, kunnen deze gehuurd worden door externe ploegen. Of dat lukt, kunnen we pas circa een week van te voren uitsluitsel over doen.
Alle informatie die je nodig hebt staat op onze website: https://www.kdrzv.nl/roeien/toer-marathon/rondom-dordt/.Inschrijven kan vanaf 9 juli via het KNRB-inschrijfsysteem of via bovengenoemde website (maar dan krijg je geen marathonaantekening).Het zou fijn zijn als je deze flyer uitprint en ophangt of neerlegt in jullie roei-onderkomen:
Flyer Rondom Dordt 2022 A3We zien uit naar jullie komst!Vriendelijke groeten,KDR&ZV (De Dordtsche)Organisatie Rondom Dordtrondomdordt@kdrzv.nl