Kom aanmoedigen! Jeugdroeiers komend weekend 9 en 10 juli weer actief op Bosbaan.

Mocht je voor komend weekend een rondje willen gaan fietsen en nog geen route weten, ga langs de oude spoorbaan of door het Amsterdamse bos en fiets naar de Bosbaan om onze jeugdleden aan te moedigen.

Op zaterdag 9 juli start Julian Croes om 13.30 uur op de skiff wedstrijd voor jongens onder de 16. Op zondag start hij al heel vroeg om 8.40 uur in een dubbel met een jongen van RV de Amstel, om 10.10 uur start Isabelle Croes in de skiff voor de wedstrijd meiden onder de 14 en Sanne Burggraaf doet dit om 10.55 uur voor de meiden onder de 16, deze dames doen een broken wedstrijd dat betekend dat ze eerst 1000meter roeien, daarna 500meter rustig roeien en dan weer 500meter alles geven tot de finish, leuk om te zien.

Ook leuk om te zien is dat zondag om 15.50 uur Julian Croes met 7 andere jongens van andere verenigingen in een 8+ de 2 km wedstrijd gaat doen, heel stoer want ze hebben nog nooit met elkaar geroeid en de meeste jongens hebben zelden boord geroeid. Deze wedstrijd hebben ze juist bedoeld om de jeugd met de 8 kennis te laten maken en daarom is de inschrijving laagdrempelig. Ik ben benieuwd.