Wil je wel eens Instructie geven of als ervaren ploeg instructie krijgen, meld je aan!

Uit de enquête die onlangs gehouden is kwam naar voren dat er best wat roeileden hebben aangegeven misschien wel eens wat instructie zouden willen geven, hier zijn wij heel blij mee en willen kijken wat en hoe jij iets zou kunnen betekenen in het team van huidige instructeurs.

Één ding is zeker je gaat hier zelf beter van roeien!

Mocht instructie geven voor jou niets zijn, maar wil je wel individueel of met je ploeg weer eens de puntjes op de i zetten om ook weer wat beter te gaan roeien meld je dan ook aan, want met leden van proevencommissie, ervaren en hopelijk nieuwe instructeurs zijn wij bereid met jullie mee te fietsen, filmen en onder genot van een bakkie koffie tips te geven waar je weer verder mee komt en het roei plezier (en blessures) in en uit de boot houdt.

Ik denk dat we dit de komende tijd al kunnen inplannen en dat een mooie (na)zomeravond zich hier prima voor leent. Er hangt een lijst in de hal maar je mag ook mailen naar roeiploegen@mdr.nu of mij persoonlijk even aan spreken.

Namens proeven en instructie commissie

Silvia Bocxe