AmstelDrechtRegatta 2019: bijna vergeten, maar we hebben de foto’s nog.

Het is alweer een maand geleden dat het roeiwater van MdR het strijdtoneel was voor de Amstel Drecht Regatta. Voor de 36e keer alweer, het wordt zo langzamerhand saai. Dit jaar was het duidelijk wat rustiger dan andere jaren. Minder deelnemers van andere verenigingen en ook wat minder teams van MdR. De concurrentie van andere wedstrijden wordt duidelijk groter.
Het wat kleinere deelnemersveld maakte er toch een echte gezellige wedstrijddag van. Uiteindelijk gingen de roeiers van Vada uit Wageningen er met de verenigingsprijs vandooor. Ook Machiel Spruijt van Vada haalde voor de tweede keer in successie de wisselbeker voor de snelste skiffeur.

De uitslagen zijn hier nog lang terug te vinden!

Huisfotograaf Hans Dehé is ook dit jaar verantwoordelijk voor de foto’s die je hier kunt vinden.
De foto’s van Martine Bootsma kun je hier vinden.

De AmstelDrechtRegatta 2020 staat in de agenda op 4 oktober 2020. Zet er maar vast in.

Giovanni Margaroli