Het Nationaal Roeicongres: aanmelden kan nog!

Het Nationaal Roeicongres is dé plek waar bestuurders, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen uit de roeiwereld samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen en workshops te volgen. Dat wil je niet missen!

Met een nieuw jaar voor de boeg kan iedereen zich weer klaarmaken voor een mooi verenigingsjaar. We ontmoeten elkaar op het Nationaal Roeicongres. Daar hebben we een mooi programma in petto met interessante workshops en veel gelegenheid om andere verenigingen te spreken. De ideale manier om plannen verder uit te werken en het roeiseizoen voor te bereiden.

Voor alle informatie kun je deze link volgen.

Meld je snel nog aan, de workshops lopen al vol. We zien elkaar daar!

Mirella Feeke,
Coördinator Verenigingen

mirella.feeke@knrb.nl