Beste Roei-leden van Michiel de Ruyter,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Roei-ledenvergadering op donderdag 8 december a.s. om 20:00 uur.

Op de agenda staat o.a. de presentatie van de werkgroep ledenbestand. Dit gaat over de lange termijn continuïteit en levensvatbaarheid van de roeiafdeling binnen Michiel de Ruyter. Een belangrijk item waar een uitgebreid verslag over wordt gedaan en waaruit u toekomstig beleid van de roeicommissie kunt verwachten. Verder de goed te keuren roeibegroting en aandacht voor de Richtlijn Zichtbaarheid op het water van de KNRB.

De verslagen van de diverse commissies kun je vinden op de MDR website, om de avond niet te lang te maken gaan we daar niet te ver op in. Alle andere stukken zullen daar ook tijdig gepresenteerd worden.

Leuk om elkaar te ontmoeten, weten wat er speelt en betrokken te zijn bij je roeivereniging dus neem de tijd en kom langs!

Datum: 8 december 2022 op de Kampanje

Aanvang: 20.00 uur