Ga je mee?Gerrit Kreuze & Nico van Baren gaan deze tocht voorvaren, dus daarna weten we precies wat mooi & handig is. Dank Gerrit voor de voorbereiding van deze tocht! Het zal een afwisseling zijn van sloten en plassen (groot water). Net voor vertrek zullen we weten onder welke weersomstandigheden :).  Wellicht is er een mogelijk om de tocht in te korten voor wie 17 -20 km teveel vinden.Dus geef je op en stem eventueel je behoeften af. Houd rekening met waarschijnlijk twee overdragingen. Ook zullen we voldoende pauze nemen. Alles op een rijWanneer: Zondag 21 augustus 2022Hoelaat: 9:30 verzamelen op MDR Waar naar toe: Nnb ongeveer 30 min rijdenVerder gelden de gebruikelijke zaken als:Meld je gebruik van club materiaalKosten bij gebruik clubboot is 5 euroZwemvest verplichtKleed je naar het weerNeem voldoende eten, versnaperingen en drinken mee Vergeet je zonnige humeur niet 😉Meld je aan voor deze tocht op kanotochten@mdr.nu of per app (liefst voor 14 aug) en geef daarbij aan of je gebruik maakt van clubmateriaal, wil mee rijden of iemand kan meenemen.We hebben er weer zin in. Tot dan!Namens de Kanotoercommissie
Roos Goossens