IN MEMORIAM JAAP TEEUW

Afgelopen week is ons roei- en erelid Jaap Teeuw overleden. Jaap was ongeveer vanaf het begin van Michiel de Ruyter lid. Hij was erelid vanwege zijn verdiensten als voorzitter gedurende een groot aantal jaren.

Onder andere met de eveneens onlangs overleden Lex Meybaum maakte hij jarenlang deel uit van een heren-veteranen vier die met name in de jaren tachtig/negentig aan wedstrijden door het hele land deelnam. En welke vier later gewoon recreatief roeide tot de ploeg door fysieke beperkingen van een aantal ploegleden uiteen viel. Jaap vond een nieuwe ploeg waarmee hij nog tot vrij recent op de zaterdagen roeide.

Hij was uitbehandeld voor kanker. Als gevolg daarvan is hij overleden.

Wij denken met veel waardering voor zijn inzet terug aan Jaap. Wij wensen zijn familie (echtgenote, kinderen, kleinkinderen) sterkte toe in deze verdrietige dagen.

Namens het bestuur

Ellen Boeringa (duo)voorzitter