Donatie van het Schipholfonds !

Vorige week vrijdag zijn Jeroen en Isabella naar Schiphol geweest om de prachtige donatie van € 4.015,- van het Schipholfonds in ontvangst te nemen. Het Schipholfonds doneert aan clubs en initiatieven die sportief bewegen in de omgeving van de luchthaven stimuleren.

Deze donatie is gedaan om ons jeugd roeien te stimuleren met een nieuwe jeugd skiff. Daar waren we ook wel aan toe, want de meeste jeugdskiffs zijn al behoorlijk oud. We hadden een bedrag aangevraagd waarmee we een hele skiff konden financieren en hebben dat bedrag ook helemaal gehonoreerd gekregen. We zijn enorm blij dat we deze donatie gekregen hebben en het geeft ons de kans om weer wat extra’s te doen voor de jeugd.

We hopen dat onze enthousiaste jeugdleden hun verhalen over roeien delen met vrienden of schoolmaatjes zodat we nog meer jeugdleden krijgen. De skiff wordt uiteraard meteen besteld. Het duurt nog even voordat de skiff geleverd wordt maar Isabelle kijkt er al naar uit om ermee te roeien.

de roeicommissie