Optimist on tour van 23 t/m 25 juni bij MdR

Van 23 t/m 25 juni komt opnieuw de Optimist on tour bij Michiel de Ruyter. De kosten voor dit evenement zijn groot. maar het wordt gesponsord door SPUK en mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds, Hotel Uithoorn en Amstelhof. Het is een cadeautje voor MdR. Een prachtige promotie van MdR bij jeugd en ouders.

Vorig jaar mochten, vanwege Corona, ouders niet het terrein op. Dit jaar mag dat wel. Dus is er het plan om op zaterdagochtend ook ouders de kans te geven om in een kano of roeiboot te stappen.

Maar uiteraard zal het voor ons allemaal op een moment wat hinder geven. Het opbouwen begint al op 22 juni. De oefenvelden liggen voor het kanovlot en dus moeten de kanoërs ook bij het roeivlot instappen. Vorig jaar leidde dit tot geen enkel probleem en dat is ook de verwachting voor dit jaar. Het wordt vooral reuze gezellig en een mooie promotie voor de club.

Omdat er waarschijnlijk ouders en begeleiders meekomen naar de club, willen we ze graag gastvrij ontvangen en dus de campagne openen. Ik zoek dus mensen die een dagdeel een bardienst willen draaien op donderdag, vrijdag of zaterdagmiddag. Kinderen zullen varen tussen 9:00 en 17:30 uur.

Als je kunt, dan hoor ik het graag en laat het via een mailtje even weten: harrie.wessels@gmail.com

Harrie Wessels