Geslaagde dag Sport- en Cultuurevenement bij ESA
Wij stonden afgelopen zondag 10 april bij het Sport en Cultuur Event van ESA (exploitatie sportaccommodaties Aalsmeer) in zwembad de Waterlelie. Onze enthousiaste roeileden hebben diverse belangstellenden kunnen vertellen over de mogelijkheden om te roeien bij MdR.
Er was een skiff mee om de bezoekers van de markt kennis te kunnen laten maken met het roeien. Hier is uiteraard gebruik van gemaakt en diverse mensen hebben hun gegevens achter gelaten voor meer informatie over het roeien. Deze deelnemers komen (net als die uit Amstelveen en omgeving) aankomende zaterdag naar onze Open Dag voor de roei. Tussen 10.00 en 14.00 uur staan wij daar klaar om meer te vertellen over het roeien, onze clublocatie te laten zien en we bieden natuurlijk de mogelijkheid om het roeien uit te proberen!