Jeugd ergometerwedstrijden

Zoals iedereen wel zal weten organiseren wij altijd op de tweede en soms de derde zaterdag van januari jeugd ergometerwedstrijden. Sommige restaurants in de buurt van ons clubgebouw krijgen dan wat meer klanten dan ze normaal op zaterdag krijgen. De Kampanje is dan namelijk vol met jeugdleden uit heel Nederland, die aan het roeien zijn op ergometers. Onze senior leden vinden dat te lawaaiig en gaan ergen anders koffie drinken. ?

Op 15 januari hadden wij onze jeugd ergometerwedstrijden gepland, maar we mogen die niet organiseren, vanwege corona maatregelen. Ik kreeg berichten dat bij sommige verenigingen de ergometers zijn uitgeleend aan leden, zodat jeugdleden niet kunnen oefenen en zelfs niet virtueel kunnen meedoen. Ik heb daarom de wedstrijden uitgesteld naar 12 februari in de hoop dat we dan binnen mogen roeien. Veel roeiverenigingen in Nederland hebben een mailtje gekregen met de mededeling dat onze wedstrijden zijn uitgesteld naar 12 februari.

Vraag aan alle leden: duim dat alle corona maatregelen dan voorbij zijn.

Helaas worden de ergometerwedstrijden bij De Eem op 29 januari virtueel georganiseerd. Dus dan moeten onze junioren bij ons ergometeren en de tijden geef ik door. Dan wordt er gekeken wie er de snelste is en dan mag ik na 29 januari medailles versturen naar de winnaars, want de medailles koop ik in.

Rick FM

Zondag 23 januari ben ik te horen bij Radio Rick FM tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Ze hadden op onze website gelezen dat we slides hadden gekocht. Of ik daarover iets wil zeggen. Dat wil ik uiteraard.

Lex van Emden