Evenals de twee voorgaande jaren kun je via de website weer in gaan schrijven voor een bardienst in 2022. Dit jaar verliep niet helemaal vlekkeloos. Enkele leden die zich niet zelf hadden ingeschreven, en dus waren ingedeeld, kwamen niet opdagen. Daarom willen wij dit jaar iedereen wat langer in de gelegenheid stellen zelf in te schrijven voor een bardienst in 2022.

Alle leden tussen 18 en 75 jaar (ouder mag ook, maar is niet verplicht) kunnen vanaf nu tot 20 december a.s. zelf een bardienst kiezen die hen het beste uitkomt.

Ga naar de website www.mdr.nu en klikt op ‘Mijn MdR’. Klik dan op ‘inschrijven bardienst 2022’ en volg de onderstaande procedure. Tot 20 december kun je jezelf inschrijven, daarna worden degenen die niet zelf een datum hebben gekozen ingedeeld.

Inschrijven voor een bardienst bestaat uit de volgende stappen. Alle informatie moet ingevuld worden:

Allereerst kiest u een gewenste datum (zaterdag, zondag of woensdag) in de periode 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022.

Daarna kiest u een bijbehorende dienst voor de gekozen dag:
– Op zaterdag de 1e (van 9.00-12.00 uur) of 2e ochtenddienst (van 10.00-13.00 uur);
– Op zondag de 1e (van 9.30-12.00 uur) of 2e ochtenddienst (van 10.00-13.00 uur):
– Op woensdagavond de avonddienst (19.30-22.00 uur).

Als een tijdstip grijs gekleurd is betekent dit dat er voor deze dienst al door iemand anders is ingeschreven.

Vervolgens vul je jouw contactinformatie in bij de velden voor naam, telefoonnummer en e-mail adres (gebruik hiervoor hetzelfde adres als vermeld in de ledenadministratie).

Je dient akkoord te gaan met het gebruik van jouw contactgegevens door de barcommissie. De informatie wordt alleen door de barcommissie gebruikt om informatie over de bardienst te sturen of contact op te nemen bij wijzigingen.

Tenslotte druk je op de knop INSCHRIJVEN.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van jouw inschrijving en later een andere e-mail met een definitief akkoord voor de inschrijving. Je kunt jezelf inschrijven voor meerdere bardiensten. Helaas kun je een gemaakte inschrijving niet wijzigen of ongedaan maken. In die gevallen moet je contact opnemen door een e-mail te sturen naar bardienst@mdr.nu.

Enkele weken voor uw bardienst ontvang je een e-mail ter herinnering met de benodigde aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

De barcommissie