Beste leden,

Het moet mij toch van het hart. Ik ben een beetje teleurgesteld. Niet in u allemaal, maar in de leden die hun bardienst ‘vergeten’.

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat iemand niet op komt dagen voor zijn/haar bardienst. Daarmee dupeert u niet alleen de andere persoon die bardienst heeft, maar alle leden die iets willen nuttigen in de Kampanje.

De enige verplichting die u heeft als lid, naast het betalen van de contributie, is om één keer per jaar een bardienst te vervullen. Om iedereen de gelegenheid te geven dit te kunnen doen op een moment dat hem/haar uitkomt wordt men in december van ieder jaar in de gelegenheid gesteld om via de website zelf in te schrijven voor een bardienst. Indien u deze mogelijkheid voorbij laat gaan, wordt u door de barcommissie ingedeeld. Het rooster van het hele jaar staat gepubliceerd op de website achter de leden-login (onder bardiensten staat een overzicht per maand). Eén bardienst kost u hooguit 3 tot 4 uurtjes van uw vrije tijd. Dat kan toch niet teveel gevraagd zijn voor een vereniging waar u het hele jaar door kunt genieten van uw sport en gezelligheid van medeleden.

Een maand voor de datum dat u bent ingedeeld ontvangt u een e-mail met informatie over de bardienst en de namen van de personen die ook in die volgende maand bardienst hebben. U wordt verzocht, mocht u verhinderd zijn, te ruilen met een ander lid en dit aan ons door te geven. Op die manier wordt iedereen herinnerd aan zijn/haar bardienst, dus ‘vergeten’ lijkt bijna niet mogelijk……

Kom op, zo moeilijk is het niet, draai gewoon uw bardienst en u zult zien “kleine moeite, groot plezier”!
Dank, niet alleen namens de barcommissie, maar namens alle leden.

Adri Tijdeman