Goed nieuws! De Corona maatregelen zijn met ingang van 5 juni versoepeld.

Wat houdt dat voor onze vereniging in:

· Met ingang van zaterdag 5 juni mag er vanaf 18 jaar in groepen van maximaal 50 personen samen worden gesport. Onderling afstand houden hoeft niet, als dit voor de sport niet mogelijk is. Dit betekent dat de roei-meermansboten weer volledig mogen varen, zonder open plaats. Ook trainingen kunnen weer normaal worden gedaan. Voor de jeugd tot en met 18 jaar was dit al mogelijk.

· Vanaf 18 jaar mogen onderlinge wedstrijden weer. Tot en met 18 jaar zijn ook wedstrijden tegen andere verenigingen toegestaan. Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan.

· Kleedkamers en douches mogen weer open. Vermijd drukte en maak met maximaal 6 mensen tegelijk gebruik van de kleedkamers/douches. Maximaal 2 personen tegelijk douchen. Om drukte te voorkomen: graag nog steeds zoveel mogelijk thuis verkleden.

· Toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan. Dus na het varen en eventueel douchen/omkleden dien je òf op de rode stoeltjes op het terras (of in de Kampanje) plaats te nemen, òf van het terrein af te gaan. Niet op het terrein blijven ‘hangen’.

· De Kampanje en het terras kunnen weer open, onder dezelfde voorwaarden als de horeca:

o Bij binnenkomst staat een desinfecteerpompje voor je klaar en moet je je registreren met een gezondheidscheck met behulp van het formulier wat daar klaar zal liggen. De bus om de ingevulde formulieren in te doen staat onder de tafel.

o Volg de aangegeven looproute: naar binnen via de deuren in de hal en via de openslaande deuren weer naar buiten.

o De Kampanje is ingericht op maximaal 30 personen (stoelen). Als deze vol is heb je geen toegang tot de Kampanje en het terras totdat er mensen vertrekken.

o Neem plaats op de stoelen/banken zoals die er staan, dus niet zelf aanschuiven bij een ander tafeltje. Er mogen maximaal 4 personen aan een tafeltje.

o Per tafel kan 1 persoon koffie/thee halen, wel met een mondkapje op en ga zo snel mogelijk weer terug naar het tafeltje. Blijf niet hangen bij de bar, dan krijgen andere leden ook de ruimte om een bestelling te plaatsen of een betaling te doen.

o Bij de heropening zal eerst een beperkt assortiment worden aangeboden om verspilling tegen te gaan. Om het geloop tot een minimum te beperken, zullen alle dranken in kartonnen bekers worden geschonken.

o Betaal met PIN.

o Graag even jouw eigen tafeltje/stoel reinigen bij vertrek zodat de volgende ook weer veilig kunnen zitten.

o Ook op woensdagavond zal de Kampanje weer open zijn, tot uiterlijk 22.00 uur.

 

· Het krachthonk is nog steeds te gebruiken met maximaal 4 personen, reserveren noodzakelijk via MyFleet.

· De basisregels blijven onverminderd van toepassing:

o Was vaak en goed je handen.

o In de loods, in de Kampanje en als je buiten geen afstand kunt houden: mondkapje op.

o Houdt 1,5 meter afstand van elkaar als je niet aan het sporten bent.

o Blijf thuis bij klachten en laat je dan testen.

Aan alle leden willen we vragen om zich aan de gestelde regels te houden zodat het bestuur zich niet hoeft op te stellen als politieagent of erger, zich genoodzaakt hoeft te zien de vrijheden in te perken.