Help onze kanopolojeugd aan bootjes via Rabo ClubSupport!

Wij doen mee met Rabo Clubsupport! Ons doel is om te zorgen voor kleine kanopolobootjes voor onze enthousiaste jeugdleden.
De huidige kano’s zijn helaas veel te groot. Stemmen kan heel eenvoudig via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Onze jeugdleden staan te trappelen om goed te leren kanopoloën. Hiervoor is goede techniek nodig en dat kan alleen goed aangeleerd worden met het juiste volume (grootte) van de boot. Het is belangrijk om de boot goed onder water te kunnen krijgen voor deze sport en met een te grote boot lukt dit niet.

Momenteel hebben we geen kleine polo-kano’s en is het aanschaffen hiervan voor leden niet aantrekkelijk; ze groeien er in een paar jaar uit! Om deze groep als club goed te faciliteren zouden we geschikte jeugdkano’s voor kanopolo moeten hebben.

Elke stem helpt! Ga naar rabobank.nl/clubsupport of stem via de Rabobank app.
Namens de kanopolojeugd en trainers alvast bedankt!!