Ik ben van de week even wezen kijken in onze roeiloods. Het bleek dat onze roeiboten een beetje kwaad waren, omdat ze al een tijd niet gebruikt werden. Ik heb aan onze roeiboten uitgelegd dat wij momenteel niet mogen roeien, maar dat wij de loodsdeuren meteen open gooien als wij weer mogen varen. Een groot deel van de frustratie was toen verdwenen. Een aantal boten waren erg blij toen ik nog wat deksels open draaide, zodat condensvocht kon verdampen.

Nog blijer werden onze boten toen ik alle handdoeken die achteloos op de grond waren gegooid meenam naar huis om ze even te wassen. Ik heb met mijn mobieltje wat foto’s gemaakt. Roeiers: je kunt die handdoeken toch wel even netjes ophangen? Met al dat vuil dat op de grond ligt komt dat deels in de handdoeken en daar ga je boten mee droog maken en daardoor ga je ze beschadigen! Bovendien, alles zo laten slingeren is toch een slordig gezicht? Ik neem aan dat het bij jullie thuis netjes is opgeruimd. Dan kan dat bij ons toch ook?

Wat mij ook verbaasde was dat er veel jassen in de loods lagen en aan pikhaken hingen.
Ik heb ze netjes in de hal opgehangen.

Ik hoop jullie weer snel te zien op het vlot, ofschoon dat nog even kan duren als ik het nieuws volg.

Lex