2020 is een schrikkeljaar! Dat betekent een hele dag extra cadeau! Bij uitstek een gelegenheid om die dag eens goed te besteden en mee te gaan op de eerste toertocht van dit jaar.

Deze tocht voert door het schitterende Waterland, even ten noorden van Amsterdam. Een prachtig gebied, met kleine slootjes, aaneengeschakelde meertjes, laag liggende graslanden en mooie kleine dorpen als Holysloot, Monnickendam en Broek in Waterland.

De tocht is relatief kort, rond de 15 km, dus lekker om er weer even helemaal in te komen. Laat je verrassen en ga mee!

LET OP: Het inschrijven voor toertochten gaat met ingang van dit jaar via de website: hier kun je ook aangeven of je je eigen boot meeneemt of clubmateriaal wilt gebruiken, of je zelf rijdt om mee wilt rijden etc. Neem een kijkje op de website, ga naar 29 februari op de KALENDER en schrijf je in. Deelnemers ontvangen uiterlijk 26 februari de laatste informatie zoals vertrektijd/vertrekpunt en routebeschrijving.