Heb jij alle spelfouten in bovenstaande header gespot? Dan ben jij geschikt als mede-redacteur voor het Jordinael! Als redacteur van het Jordinael ontvang je alle artikelen die onze leden insturen om op de website te plaatsen, dit doe je samen met Hans Dehé. Jouw werk zit er na het plaatsen van alle artikelen op, de nieuwsbrief wordt via de nieuwe website wekelijks automatisch naar alle leden verstuurd.

Via deze nieuwsbrief worden alle leden op de hoogte gehouden van de aankomende gebeurtenissen en belangrijke evenementen die hebben plaatsgevonden.

Hans Dehé  is heel ervaren en kan ervoor zorgen dat jij goed ingewerkt wordt om samen met hem een belangrijk deel van onze website en alle nieuwsberichten up-to-date te houden.

Meer informatie over deze vacature bij Hans en Kim: jordinael@mdr.nu. Mocht je interesse hebben om je aan te melden of een tijdje willen proefdraaien om te kijken of het iets voor jou is dan horen wij dat graag!