Er hebben zich al ruim 25 leden aangemeld voor het weekend van 25 – 27 oktober, dus dat gaat goed. Maar er kunnen er nog meer bij.

Het voornemen blijft om beide dagen te gaan varen:

1e dag: De Lesse (als alternatief hebben we de wildwaterbaan in Diekirch gereserveerd).

2e dag: De Ourthe

Uiteraard is alles afhankelijk van de waterstanden, maar die zien er goed uit, Het blijft nog een aantal dagen regenen. Op dit moment staan de beschikbare rivieren ruim boven het minimum, maar meer water mag altijd. Als we de lange termijn weersverwachtingen mogen geloven wordt het in het Ardennen weekend mooi weer.


Inschrijven voor 18 oktober kan met onderstaand formulier. De informatie wordt gestuurd naar Theo Prins. Na ontvangst ontvang je een overzicht van de kosten. Nadat je het geld hebt overgemaakt is je inschrijving definitief.

[ninja_form id=7]