Op 22 april is het open dag bij Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter.

Michiel de Ruyter is een roei- en kanovereniging, waar niet alleen de roei en kano sport serieus wordt bedreven, maar waar ook op wereld niveau Kanopolo wordt gespeeld.
Ben je benieuwd wat kanopolo is? Kijk dan eens op YouTube er gaat een wereld voor je open.

Lid zijn bij Michiel de Ruyter is natuurlijk niet alleen heel hard trainen, maar ook heel hard ontspannen. Een mooie tocht met een van onze goed onderhouden toerboten over de Amstel, Kromme Mijdrecht of een ander mooi stuk water in Nederland hoort daar ook bij.
Onze moderne en goed onderhouden vloot biedt mogelijkheden voor alle niveaus roeiers en kanoërs. Onze materiaal commissie neemt je graag mee voor een rondleiding.

Na de inspanning even een lekkere kop koffie, dat kan op ons altijd zonnige terras met uitzicht over de Amstel en de achter gelegen landerijen.

Naast trainen op het water is er ook de mogelijkheid tot trainen in onze bijzonder goed uitgeruste indoorruimte. Hier bevinden zich onder andere roei- en kano ergometers, maar ook fitness toestellen, dumbbells en dergelijke waar de gemiddelde sportschool jaloers op is. De indoorruimte is voor leden het hele jaar door op elk moment van de dag toegankelijk zodat je ook als jouw ploeggenoten niet kunnen, of wanneer het al donker is, toch nog even kunt gaan trainen.

Altijd al willen weten hoe dat voelt om in zo’n zelfde boot als de Holland 8 te stappen? Gedurende de open dag zijn er instap momenten waarin onze wedstrijddames en -heren twee plekken in de 8 vrijhouden voor geïnteresseerde bezoekers.

Vanaf 11 tot ongeveer 16 uur staan de deuren open, liggen er boten klaar en zijn er heel veel leden die graag uitleggen wat watersporten bij Michiel de Ruyter inhoudt.

Tot de tweeëntwintigste !!

Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter
Amsteldijk-Zuid 253
1423 BZ Uithoorn