Na twee digitale edities, mogen we weer een échte pubquiz organiseren. In de Kampanje, met hapjes en drankjes. Zoals het hoort natuurlijk. Bel je vrienden. Bel je moeder. Bel de buurman. Maak een team. Of schrijf twee teams in. Vul die Kampanje!

Het is een sponsoractiviteit. Van de opbrengsten kunnen wij leuke dingen doen. Nieuwe ballen kopen bijvoorbeeld. Maar het is natuurlijk ook een hele leuke avond. Quizmasters Martijn en Tim gaan hun best doen om er weer een prikkelende avond van te maken.

Deelnemende teams moeten uit ten minste 2 en maximaal 6 personen bestaan. Kaartjes kosten 18 euro per persoon. Dat is inclusief een luxe hapjesarrangement. Deelnemende teams sponsoren de kanopoloafdeling én kunnen leuke prijzen winnen.

Kortom: Pubquiz.

Waar: De Kampanje.
Wanneer: Zaterdag 5 november.
Hoe laat: 20.00 uur.
Wat kost dat: 18 euro per persoon, inclusief hapjes.

Mail je teamnaam en het aantal deelnemers naar kanopolo@mdr.nu.
De kanopolocommissie

PS, wil je helpen met het maken en uitserveren van de hapjes en drankjes? Geef je dan op bij Tim.