Beste leden,

Een groot gedeelte van de zomer waren onze mooie SUP’s niet te gebruiken. Gelukkig is het Michiel gelukt om ze weer te maken. Wij zijn heel dankbaar voor alle tijd die Michiel hier in heeft willen steken.

Nu aan ons de taak om te voorkomen dat ze nogmaals lek gaan. Deze bijzonder stevige SUP’s zijn stuk gegaan doordat er niet goed mee om is gegaan. Bijgaande foto laat de schade aan de blauwe zien. Bij normaal gebruik kan dit niet gebeuren. De groene vertoonde slijtage door het slepen over de grond (het roeivlot met name is heel ruw).

We willen ze allemaal blijven gebruiken, dus help elkaar bij het pakken en opbergen van de zware boten (SUP). Ook deze boten zijn niet onverwoestbaar, dus gebruik ze op de juiste manier waar ze voor zijn gemaakt.

Ze liggen weer op hun oude plek!

Ingeborg Veltman