Van 16 tm 18 september 2022 is ons kanoweekend!

Op ons wensenlijstje staat al enige tijd Drente. Dat bleek een hele uitdaging, maar we zijn verrast door de Hunze. Ze zijn nog steeds bezig met de herinrichting van de Hunze om deze in haar ‘oorspronkelijke’ meanderende staat terug te brengen, maar het beloofd veel goeds. Nog leuker.

Onze camping ligt aan het Zuidlaardermeer. Daar waar de Hunze in uitloopt.We verblijven op een 5 sterren camping (http://www.meerwijck.nl/) voorzien van alle gemakken zoals een zwembad en diverse accommodaties. Helaas zijn de trekkershutten vol, maar er zijn nog mooie chalets, lodges of safari tenten beschikbaar. Natuurlijk kan ook met de tent, of caravan gekampeerd worden dit weekend.

Op zaterdag zullen we de Hunze varen. De langere afstand vaarders kunnen vanaf de camping een ronde van ca 30 km varen (meerdere overdragingen). De mensen die minder willen, starten elders. Zaterdagavond zullen we gezamenlijk uit eten gaan.

Zondag varen we een kortere tocht. We zijn nog een leuke plek aan het zoeken.
Dus geef je op wanneer je mee wilt, graag uiterlijk wo 31 augustus. We hopen zsm een beeld te krijgen van t aantal aanmeldingen.

Mocht je in een accommodatie willen dan verzoeken we je dit zelf te regelen. Ga je in een tent, caravan of vouwwagen dan vernemen we dit graag ivm reservering (kanotochten@mdr.nu) Of via de app.

We hebben er zin in!
Grtjs Liesbeth & Roos