Afgelopen maandag 20 juni 2022 is ons erelid Jaap Teeuw overleden.
Jaap Teeuw is jarenlang voorzitter van MdR geweest en heeft tot een paar maanden geleden altijd geroeid. Hij was een zeer gewaardeerd lid.
Op maandag 27 juni zal het afscheid zijn. Dat gebeurt met een besloten herdenkingsdienst in de Thamerkerk. Daarna wordt Jaap door zijn familie naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats in Uithoorn gebracht. Vervolgens keert de familie terug in de Thamerkerk om daar het glas te heffen met genodigden. De rit naar de begraafplaats gebeurt met eigen auto’s (dus niet met rouwauto’s) in een route langs de Amstel en langs onze Kampanje.
De familie zou het heel mooi vinden als er bij de Kampanje een laatste groet door clubleden aan Jaap Teeuw gebracht wordt. En dat organiseren we graag.
We roepen roeileden die tijd en gelegenheid hebben op om op maandag 27 juni aanstaande vanaf 14.30 uur bij de Kampanje te verzamelen en daar met elkaar een erehaag langs de rechterkant van de weg te vormen om een laatste groet en eerbetoon aan Jaap te brengen. Houd er rekening mee dat de stoet ergens tussen 14.45 en 15.15 uur langs zal rijden.
Henk Mathlener en Wil Bax zullen de organisatie ter plekke op zich nemen.  We hopen op een grote opkomst.
Alvast zeer veel dank.