Midsummer Night  American Style

Zaterdag 11 juni 17:30 uur

MdR heeft een lange traditie om Midzomer te vieren. Vaak beginnend met een stukje varen of een spel en dan een gezonde Hollandse BBQ. Maar dit jaar gaan we iets heel speciaals doen.

We hebben een gediplomeerd barbecue chef en een chef-kok bereid gevonden iets heel speciaals voor ons te bereiden. Zij gaan een Whole Hog op North Carolina’s wijze bereiden. Een speenvarken wordt in een zelfgebouwde hout gestookte oven langzaam verhit en gegaard. Om ons allen van ´pulled pork´ te kunnen laten genieten, beginnen zij al s ’nachts om 3:00 uur de oven op te stoken zodat s ’middags om 17:30 het vlees gaar is. Zij bereiden ook een aantal bijgerechten zoals gepofte aardappel, mais en meer typisch Amerikaanse gerechten en de bijbehorende sausen.

Helaas is inschrijven voor de BBQ niet meer mogelijk. De betaallink kan alleen gebruikt worden door diegene die zich reeds per mail hebben aangemeld. Mocht je toch een betaling doen dan nemen wij contact op met jee en ontvang je vanzelfsprekend je geld terug. Voor vragen kan je contact opnemen met ons: evenementencommissie@mdr.nu

Mensen met een mail inschrijving kunne gebruik maken van het formulier om te betalen aanmeldformulier. Nieuwe inschrijven kunnen niet meer geaccepteerd worden.

Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Deze bijzonder voedzame maaltijd kun je nuttigen voor slechts € 7,50. Eerlijkheid gebied te zeggen dat dit evenement minder geschikt is voor vegetariërs. Of we zien elkaar eerder op de club of anders tot 11 juni.