Laatste vrijdag van de maand PLUS gaat door en wel op 26 november!

De barcommissie nodigt alle leden uit om vrijdag 26 november gezellig te komen borrelen op de Kampanje! Het is dan alweer de laatste vrijdag van de maand. Van 17.30-19.00 uur zijn jullie van harte welkom in de Kampanje om weer gezellig met elkaar bij te praten. Voor hapjes wordt gezorgd, de drankjes zijn voor eigen rekening. De PLUS (aansluitend om 18.30 uur een eenvoudige maaltijd) van deze maand wordt verzorgd door Roos vd kano. Gerecht: een boerenkool stampot met zuidelijke twist. Soep en nagerecht zijn een verrassing (oftewel weet ik nog niet). Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid graag uiterlijk dinsdag 23 november per email aanmelden: roosgoossens2016@gmail.com zodat ik weet hoeveel boodschappen er gehaald moeten worden. De eigen bijdrage voor deze gezamenlijke maaltijd is € 5 per persoon. Uiteraard is je partner ook van harte welkom! Lijkt het je leuk om zelf eens voor deze gelegenheid te koken? Meld je aan: tijdeman.fam@gmail.comTot vrijdag 26 november!