Het weekend van 30 – 31 oktober is het weer zover: we gaan met elkaar werken om alle klussen rondom de club te doen. Dit kan variëren van het schoonmaken van het gebouw en het materiaal tot snoeien in de tuin.

We starten zaterdag en zondag om 9.00 uur.

Kombineer dat weekend het varen met het doen van een klus!

We willen mensen dat weekend nog wel in de gelegenheid stellen om te gaan varen. Dan kun je je na het varen melden bij één van de coördinatoren van de klussen: roeicommissarissen, kanocommissaris, kanopolo, tuin, bar, gebouwbeheer. De lijst met namen hangt in de Kampanje.

De Kampanje zal open zijn om koffie/thee af te halen, maar is gesloten voor het gebruikelijke koffiedrinken.

Aan de kanovaarders willen we vragen om de gebruikte clubboten voor 10.30 weer in het vak te leggen zodat ze schoongemaakt en nagekeken kunnen worden.

Na afloop is er de mogelijkheid om een lunchsnack af te halen bij de bar.

Wij willen hierbij iedereen oproepen om die zaterdag of zondag een steentje bij te dragen aan het op orde brengen van het gebouw en het materiaal, daar hebben we dan met elkaar de rest van het jaar weer plezier van!