De vloer in de hal en met name bij de voordeur is slecht en daar moet iets aan gebeuren.

Na een zoektocht op internet, telefoontjes en e-mails lukte het mij niet om een reparateur te vinden voor de vloer. Te druk, te klein object, te grote beschadigingen kortom geen succes. Toen bedacht ik opeens dat Dick van Es misschien wel een kennis had die zou kunnen helpen.

Inderdaad bleek dat zo te zijn. Door Corona iets vertraagd, maar hij is langsgekomen en heeft de vloer beoordeeld. De hal is niet meer te repareren, bij de entree van de kampanje en voor de bar kan er een nieuw stuk worden ingelast.

Als wij zelf de oude vloer van de hal helemaal verwijderen, wordt de vloer geëgaliseerd en de 2 andere stukken ingelast tegen kostprijs materiaal. Het gebouw boven moet daarvoor wel 2 dagen gesloten worden (1 dag egaliseren, 1 dag nieuwe vloer lijmen).

Afgelopen maandag heeft de barcommissie de vloer uit de hal verwijderd.  Omdat er door het bedrijf geen arbeidsloon in rekening wordt gebracht is dit een klus die als sluitstuk van een dag zal worden gedaan, dus waar zij zomaar opeens tijd voor hebben. Dat betekent echter wel dat er dan op staande voet 2 dagen geen toegang voor leden is. Dat is lastig maar gezien de geringe kosten voor de vereniging, zal dat een overkomelijk probleem moeten zijn. Door tijdelijk een andere cilinder in het slot te doen zal worden voorkomen dat iemand per ongeluk toch over de geëgaliseerde vloer gaat lopen.

Zodra wij weten dat de werkzaamheden zijn aangevangen zal er direct een e-mail worden uitgestuurd aan de leden.

Na die 2 dagen hebben we dan in de hal een prachtig nieuwe vloer en bij de ingang van de Kampanje en voor de bar een nieuw ingelast stuk. Dank Dick voor het regelen!

Mochten er vragen zijn, hoor ik het graag.

Namens de barcommissie
Adri Tijdeman