Woensdag 16 juni is weer de jaarlijkse kano picknicktocht. Vorig jaar hebben we deze op de MDR gehouden, maar het zou zonde zijn om dit jaar weer het rondje door het Amsterdamse Bos over te slaan. Het is er te mooi!

Dus om er een draai aan te geven stellen we voor om om 21:00 met max 30 mensen (coronaregel dat je met max 30 mensen mag sporten) vanaf de welbekende picknickplek het rondje van 6-7 km te varen. En als we daarvoor dan in groepjes van ca 4 mensen (openingsplan stap 3: ontvang max 4 gasten. De verwachting is dat deze 5 juni in gaat) coronaproof picknicken, toevallig allemaal op hetzelfde veld… Het zou alleen maar leuk zijn!

Dus geef je snel op via kanotochten@mdr.nu voor het rondje en regel met een groepje je picknick.Zo blijven we binnen de coronaregels toch leuke dingen doen!

Tot dan!
De toercommissie