Wij gaan er vanuit dat het ooit weer ‘normaal’ wordt en dat wij na het roeien of kanoën weer kunnen genieten van koffie in de Kampanje.
Gezien het grote succes van vorig jaar om je via de website in te kunnen schrijven voor een bardienst willen wij alle leden tussen 18 en 75 jaar (ouder mag ook, maar is niet verplicht) wederom de gelegenheid geven om zelf een bardienst te kiezen die jou het beste uitkomt. Vanaf nu kun je jezelf via de website inschrijven voor een bardienst in 2021. Thuis op de bank kun je rustig kijken welke datum het meeste schikt.
Ga naar de website www.mdr.nu en klikt op ‘Mijn MdR’. Klik dan op ‘inschrijven bardienst’ en volg de onderstaande procedure. Tot 25 december kun je jezelf inschrijven, daarna worden degenen die niet zelf een datum hebben gekozen ingedeeld.
Inschrijven voor een bardienst bestaat uit de volgende stappen, alle informatie moet ingevuld worden:
 1. Allereerst kiest u een gewenste datum (zaterdag, zondag of woensdag) in de periode 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021.
 2. Daarna kiest u een bijbehorende dienst voor de gekozen dag:
  • Een 1e (van 9.00-12.00 uur) of 2e ochtenddienst (van 10.00-13.00 uur) voor zaterdag
  • Een 1e (van 9.30-12.00 uur) of 2e ochtenddienst (van 10.00-13.00 uur) voor zondag
  • De avonddienst voor de woensdagavond (19.30-22.00 uur).
 3. Als het systeem de door jou gekozen dag of tijdstip niet laat zien, betekent dit dat er voor deze dienst al door iemand anders is ingeschreven.
 4. Vervolgens vul je jouw contactinformatie in bij de velden voor naam, telefoonnummer en e-mail adres.
 5. Je dient akkoord te gaan met het gebruik van jouw contactgegevens door de barcommissie. De informatie wordt alleen door de barcommissie gebruikt om informatie i.v.m. de bardienst te sturen of contact op te nemen bij wijzigingen.
 6. Tenslotte voer je de getoonde beveiligingscode in en druk op de knop INSCHRIJVEN.
 Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van jouw inschrijving en later een andere e-mail met een definitief akkoord voor de inschrijving. Je kunt jezelf inschrijven voor meerdere bardiensten. Helaas kun je een gemaakte inschrijving niet wijzigen of ongedaan maken. In die gevallen moet je contact opnemen door een e-mail te sturen naar de barcommissie.

Enkele weken voor uw bardienst ontvang je een e-mail ter herinnering met de benodigde aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,
De barcommissie