Bronzen certificaat Gezonde Kantine officieel in ontvangst genomen!

We hebben op donderdag 4 juli het bronzen certificaat voor de Gezondere Kantine officieel in ontvangst mogen nemen! Als vereniging zijn wij er trots op dat we dit behaald hebben.

De barcommissie heeft sinds 1 januari 2020 het certificaat al officieel verdiend door gezondere keuzes aan het assortiment toe te voegen. Het kan jullie niet ontgaan zijn dat we in de Kampanje onze watertap duidelijk aanprijzen, er smileys naast de producten op de prijzenlijst staan, dat we tosti’s met wit én bruin brood hebben en dat er light producten toegevoegd zijn. Deze gezondere keuzen zijn geheel conform de richtlijnen van het Voedingscentrum. Er is in onze kantine dus voor ieder wat wils!

Uiteraard hadden we dit moment graag met onze leden gedeeld door de uitreiking tijdens de ALV te laten plaatsvinden. Helaas, het coronavirus gooide wat roet in het eten. Er was een klein gezelschap van genodigden aanwezig om een officiële uitreiking bij te wonen. Adri had de eer om het certificaat namens de barcommissie in ontvangst te mogen nemen.

Het certificaat heeft een mooi plaatsje achter de bar gekregen. Jullie kunnen deze hier bewonderen tijdens jullie volgende bezoek aan de Kampanje. We kijken er naar uit om iedereen na de opening op 1 juli weer terug te zien in de Kampanje!