Dit jaar zal de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 25 juni anders georganiseerd worden in verband met de beperkingen als gevolg van de Corona maatregelen. Besloten is dat het bestuur op die avond alle belangrijke informatie zal presenteren en toelichten. De leden kunnen vooraf alle informatie downloaden van de website en doorlezen. Vragen kunnen gestuurd worden naar secretaris@mdr.nu en zullen dan tijdens de presentatie beantwoord worden.

Zoals gewoonlijk wordt tijdens de ALV aan de leden een oordeel gevraagd over enkele belangrijke zaken, waarbij de leden hun stem kunnen laten horen. Ook dit jaar zijn er een aantal onderwerpen waarover gestemd moet worden. Het bestuur heeft besloten om dit jaar alle leden de mogelijkheid te bieden om te stemmen met gebruik van een online formulier op de website.

Alle leden van URKV Michiel de Ruyter wordt hun mening gevraagd over o.a. commissieverslagen, budget voor het komende jaar, de contributie 2020 en een benoeming van een kanopolo commissaris.

  • Deze ledenraadpleging wordt beschikbaar gesteld tijdens de ALV op 25 juni as. en zal gedurende 24 uur beschikbaar blijven tot 26 juni 23:00 uur. Ieder lid kan in die periode op een geschikt moment stemmen.
  • Elk lid moet allereerst inloggen op de website. Alle leden kunnen inloggen, waarbij de gebruikersnaam gelijk is aan uw E-mail adres zoals vastgelegd in de ledenadministratie en waar de nieuwsbrief iedere week naartoe wordt verstuurd.
  • Op meerdere plekken zal toegang tot het formulier geregeld worden bijv. onder het menu ‘Mijn MDR’ zal de optie ‘ALV stemformulier’ beschikbaar zijn.
  • Wachtwoord vergeten? Leden kunnen zelf hun wachtwoord herstellen met gebruik van de optie Wachtwoord vergeten?
  • Neem contact op met secretaris@mdr.nu wanneer er geen E-mail adres bekend is bij de ledenadministratie of een E-mail adres wordt gedeeld door meerdere leden.
  • Ieder lid kan éénmalig een stem uitbrengen op iedere vraag. Er worden 5 vragen gesteld.
  • Het is niet mogelijk een uitgebrachte stem achteraf te wijzigen.
  • Bij elke vraag is verwijzing naar het meest relevante verslag toegevoegd. Meer gedetailleerde informatie en verslagen van individuele commissies is te vinden bij de Documenten in de folder Leden (vergaderingen)/ALV (alleen toegankelijk voor leden na inloggen)