Afgelopen weekend werd het jaarlijkse schoonmaakweekend georganiseerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren werd er dit jaar zowel op zaterdag en zondag gepoetst door de leden. Op beide dagen kwamen veel leden om de handen uit de mouwen te steken. De opkomst was groot en mooi te zien dat zoveel mensen kleine en grote klussen wilde oppakken.

Na een kop koffie of thee gingen de mensen aan de slag. Alle roeiboten en kano’s werden schoongemaakt en nagelopen op mankementen. De loodsen werden geveegd. De ramen van de kampanje werden gelapt en tot in de hoge nok werd alles gesopt. Soms werden halsbrekende toeren uitgehaald om in de hoekjes te komen.

Buiten was een groep mensen bezig met het onderhoud van de tuin. Heel belangrijk was het werk van enkele mannen die de bestrating op diverse plekken rond het gebouw onder handen namen. Een aantal vervelende en gevaarlijke verzakkingen zijn aangepakt.

Na afloop was er voor iedereen erwtensoep en een broodje geregeld. Tijdens de gesprekken keek iedereen terug op een zeer geslaagde schoonmaakactie.