Afgelopen weekend was het erg druk met roeiboten tussen Ouderkerk a/d Amstel en Amsterdam. Er deden in totaal 490 ploegen mee in diverse leeftijdscategorieën. De roeiers konden meedoen in 8-persoonsboten of in 4-persoonsboten. Het is een prachtig gezicht om zo veel boten over de Amstel te zien varen.

Op zaterdag deed Anne Marie de Boer, lid van Michiel de Ruyter, mee in een ´vier´ samen met 2 vroegere studiegenoten en een vroegere collega uit Berlijn. Ze roeien een fantastische race en worden in hun categorie 4e van de 14 ingeschreven ploegen.

Op zondag roeiden 8 heren van Michiel de Ruyter met op slag Cees van Dok. Uitgeput bereikten ze de finish en even later blijkt dat zij in hun categorie 6e zijn geworden van de 19 ingeschreven ploegen. Zij zijn uiteraard blij met deze prestatie.  Zij bedanken de supporters voor hun aanmoedigingen.