Na de feestdagen, Nieuwjaarsduik, storm en regen is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Wintercompetitie. Zondag 29 januari is het een 5km met finish bij de club. De start is net als vorige keer bij hectometerpaaltje 1.6, dus neem voldoende tijd om daar naar toe te varen!

Vanaf vandaag kun je inschrijven!

Voor degenen die het nog gemist hebben. Het is een serie onderlinge- en laagdrempelige wedstrijdjes voor IEDEREEN – roei én kano leden – gedurende de herfst- en wintermaanden. Het doel ervan is – ook nu de dagen korter worden – de conditie op peil te houden of te verbeteren. Ervaar eens hoe het is om tegen de klok te varen. Begin extra sterk aan het kano(polo)seizoen of bereid terdege voor op de Head en Heineken in maart. Na afloop is er uiteraard weer taart voor bij de koffie en thee.

Langebaan- en sprintklassement
De ‘onderlinge’ is op de laatste zondagochtend van iedere maand van oktober tot en met februari (met uitzondering van december). Elke wedstrijd bestaat uit een of twee afstanden, deze keer een 5km. Roeien en kanoën kan in alle nummers en samenstellingen. Bij de kano zijn treintjes toegestaan. De uitslag maken we per afstand door correctiefactoren vergelijkbaar (leeftijd, m/v en boottype). We baseren ons daarbij op de KNRB richtlijn. Van de roei-kano factor maken we een grondige studie; suggesties zijn welkom.

De start is altijd op zondagmorgen om 9.45 uur – Zorg dat je om 9:30 op de startlocatie aanwezig bent. 

Schrijf in via het online inschrijfformulier of via aankondiging op de club met de QR code. Inschrijving open tot 27 Januari!

Voor vragen of meer informatie: Anne Marie de Boer (anne@studioamdb.nl), Joanne Muller (joannesophiemuller@gmail.com), Mattijn Vroon en Bart Burggraaf

Foto’s van het Album Wintercompetitie 2 van 27 november 2022 kunt u hier bekijken.
Een impressie ziet u vast hieronder.