Wij hebben al enige jaren vertrouwenspersonen waar leden die daar behoefte aan hebben hun verhaal kunnen doen. Wij willen als vereniging een veilige omgeving bieden waar iedereen met plezier bezig kan zijn met zijn of haar sport. Onze vertrouwenspersonen zijn een centraal aanspreekpunt om er met elkaar voor te zorgen dat onze sportomgeving veilig en leuk blijft voor iedereen.

We willen jullie graag informeren dat Wim Bos is gestopt als vertrouwenspersoon. Wim, bedankt voor je inspanningen !

Dick van Es is zijn opvolger. Hij vervult deze functie samen met Diny Filius. Je kunt als lid dan kiezen bij wie je graag je verhaal wilt doen.

Dick stelt zich voor:

Ik ben gehuwd met Yvonne, heb twee zonen en woon in Aalsmeer.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik mijn loopbaan gestart in de commercie en marketing bij een internationaal bedrijf dat grafische apparatuur ontwikkelt en over de hele wereld distribueert. Twee keer ben ik uitgezonden naar de UK en de VS.

20 jaar geleden ben ik als interim/bedrijfsadviseur gestart. Het snel inspelen binnen een veelheid van bedrijven met als taak veranderingsprocessen door te voeren brengt je een brede ervaring, zowel zakelijk als in de persoonlijk relatie met medewerkers. Dit heeft mij veel voldoening en betrokkenheid gegeven.

Om langzaam het werk af te bouwen, hetgeen nog steeds niet helemaal is gelukt, ben ik gaan roeien. Dat doe ik met heel veel plezier en dat helpt.

Van lieverlee ben ik steeds meer gaan doen binnen MdR en ben nu, naast het roeien, ook actief in de instructie en in de toercommissie. Daarnaast heb ik een aantal algemene projecten mogen ondersteunen.