Er is een nieuwe redacteur voor het Jordinael gevonden. Gert Kruiswijk gaat de huidige redactie van het Jordinael versterken per oktober.

Hij zal worden ingewerkt door Hans en kan het dan overnemen van Yvonne Hooijman. Hiermee heeft het Jordinael weer een volledige bezetting. Yvonne, heel veel dank voor je inzet in de afgelopen periode!

Gert stelt zich voor:
Ik ben lid van MdR sinds september 2019 en roei sindsdien met veel plezier. Zoals jullie in het Jordinael hebben kunnen lezen, ben ik bij MdR begonnen via het project Mijn2020, beschik ik inmiddels over ‘grote stuur’ en heb ik dit jaar met 2 roeitochten meegedaan.

Ik ben getrouwd met Dinie, die sinds kort ook de BCR opleiding volgt. We hebben 3 kinderen die allemaal het huis uit zijn en we hebben 3 kleinkinderen. We wonen in Wilnis.

Mijn werkzaamheden lagen (want ik ben met pre-pensioen) allemaal binnen de Luchtvaartinspectie (momenteel onderdeel van de Inspectie Leefomgeving en Transport – ILT). Ik ben daar begonnen als o.a. redacteur (!) van de losbladige uitgave luchtvaartvoorschriften en geëindigd als senior inspecteur met o.a. de dossiers ‘bijzonder gebruik van het luchtruim, inclusief het tijdelijk beperken en sluiten’ en ‘drones’.

Mijn ervaring binnen het ministerie als mediator en vertrouwenspersoon gebruik ik nu als  buurtbemiddelaar in de gemeente De Ronde Venen.

Mijn ervaring met tekst en taal ga ik nu gebruiken in de redactie van het Jordinael. Ik zie jullie ingezonden teksten met grote belangstelling tegemoet 😊

Gert, veel succes en plezier bij het Jordinael!