18 September 2021, Start 16:00-17:00 uur

Waar niet iedereen aan mee mag doen!

Maar wel bijna iedereen. En naar verwachting wil bijna iedereen hieraan meedoen. Zeker omdat dit het eerste is dat de club organiseert, buiten de sport, sinds het begin van Corona. Dit hebben we allemaal zo gemist dus hier willen we allemaal bij zijn.

Een paar jaar geleden bedachten een paar kanoërs iets nieuws. We bezochten per kano alle kanoërs die in Meerwijk aan het water woonden. En overal kregen we iets te eten. Het eten was goed en ik herinner me nog dat we in de schemering over het volledig vlakke water van de Amstel vaarden. Het was zo leuk om te doen dat we hebben bedacht hoe dit voor de hele club zou kunnen. We hadden dit gepland vorig jaar met midzomer avond. Om de bekende reden kon dat niet doorgaan. Maar gelukkig zijn zo onderhand de meeste leden gevaccineerd en we hebben het idee een beetje aangepast. Waar vorig jaar de bedoeling was dat we bij een aantal restaurants een gerecht zouden nemen, maken nu de beste koks van de club een gerecht. Daarmee sluiten we eventuele Corona regels uit en kan het zeker doorgaan.

We beginnen te varen per kano of roeiboot vanaf de club. We varen in drie richtingen (richting het dorp, richting Vrouwenakker en een eindje de Kromme Mijdrecht op. En onderweg worden de gerechten geserveerd. Zo je wilt in jullie boot of op de kant. Dit wordt dus echt een fantastische ervaring.

Wij verwachten grote deelname maar helaas moeten we de deelname beperken. Dus geef je dus snel op door uiterlijk 5 september door een mail te sturen naar: evenementencommissie@mdr.nu

De evenementen commissie