De eerste jeugdkanopolo training startte op zaterdag 9 januari 2021. Het leek een mooie dag te worden maar er lag wel ijs en dus deden we een circuitje met een kano-ergometer, een roei-ergometer, box-jump, touwtje springen en nog meer. Alles 1,5 minuut met korte pauze. Kwam iedereen met twee of drie jassen het terrein op maar weldra stond iedereen in een sporttrui. Na de warming-up en parcours, stond behendigheid op het spel, Met een bal op de peddel twee teams tegen elkaar. Dat allemaal buiten want binnen mag niet meer getraind worden. Nog een beetje hockey met een peddel en een bal en tot slot weer een parcours terwijl de ouders de jeugd weer kwamen ophalen. Een geslaagde eerste dag van een nieuw jaar!

Voor informatie over kanopolo, kano en roei kijk op onze website: www.mdr.nu

Mattijn Vroon