Onze goedlachse Ellie roeit al 40(!) jaar met veel plezier bij Michiel de Ruyter (Ellie zit op de foto hierboven op slag, vooraan op de foto – red.).
Zij leerde de fijne kneepjes van Chris Gispen en Albert Vuil, twee stoere marine-mannen met sterke verhalen, waar zij soms van moest blozen. “Trappen”, “Glijden”, “Inpikken”, dát soort termen vlogen haar om de oren.
Dat we nu na al die tijd over bakboord hangen zegt véél over óns maar nog méér over Ellie, die roeien combineert met een goed gesprek ( Ellie-eh-éllenlang) over waar ze uit eten gaan, waarnaartoe op vakantie en natuurlijk over haar kinderen.
Ze mag ook graag fietsen, of het nu spinnen is of toertochten maken met Carl, als ze een weekend weg zijn.
Precies als ze is, heeft ze ook een tijd lang de contributie-administratie van de roeivereniging bijgehouden.
We hebben het samen erg gezellig, ook met Ann, Fons, Marc en Yvonne erbij.
En we missen dan ook, zoals zovele anderen, het koffiedrinken, als gevolg van de coronamaatregelen.

Wij hopen dat ze nog jaren doorgaat met roeien, en ook al wordt ze een wat onzeker, stijf oud wijf, dan hebben we daar ons “kerkbankje” voor (waar binnen onze ploeg al dankbaar gebruik van wordt gemaakt!). Ellie, we zijn blij met je!

Peter van de Velde