Roeiledenvergadering donderdag 3 december 20:00 Online

Beste Roeileden, alvast om in de agenda te noteren; op 3 december organiseren we dit jaar online de jaarlijkse roeileden vergadering.

Omdat we door omstandigheden dit jaar tot nu toe niet erg veel geroeid hebben en er weinig activiteiten waren zal dit een korte vergadering zijn. Maar toch belangrijk omdat er over een aantal vaste items gestemd moet worden zodat we volgend jaar weer als vanouds kunnen roeien.

Het gaat in deze vergadering o.a. over de Begroting 2021 en het vlootplan. In het vlootplan komt de aanschaf van een aantal nieuwe boten en het ruimte maken voor stalling van deze boten aan de orde. Alle info zal eerdaags online gezet worden op de website van de vereniging en jullie krijgen tijdig een uitnodiging om de vergadering online bij te kunnen wonen.

Dus, noteer alvast deze datum in je agenda!