Wat moeten we zonder ons kanoweekend dit jaar? Precies. Dat kan gewoon niet!
De toercommissie heeft hulp gekregen van Wilfred voor een corona-proof invulling van ons kanoweekend.

Zoals al onze tochten dit coronajaar, begint ons weekend ook gewoon vanaf MdR. Vanaf hier maken we een leuke dagtocht naar Pandergroep Scouting Abcoude, hebben daar een gezellige namiddag en avond en varen de volgende dag terug naar MdR.  We zorgen, net als vorig jaar, voor twee toertochten. Een lange en een kortere afstand zodat er voor iedereen wat leuks te varen is. Deels zal het bekend vaarterrein zijn, maar deels ook weer niet.

Pandergroep Scouting Abcoude heeft een leuk terrein aan de Angstel waar je je tent mag neerzetten en eventueel binnen kan slapen. Ze beschikt over een drijvende Ark met een ruime open ruimte waar het mogelijk is op gepaste afstand van elkaar te zitten. Maar het wordt vast stralend weer en dan zitten we gewoon buiten bij het kampvuur! Ze hebben verder een simpele keuken met basisvoorzieningen en eenvoudig sanitair.

De kosten voor het weekend weten we bij dit schrijven nog niet.
Voor de zaterdagavond zijn we nog aan het kijken wat we met eten gaan doen.  We zijn op dit moment in overleg met een restaurant waar het mogelijk is met een groep corona-proof te eten.
Ook huren we het scoutingterrein en zullen deze kosten hoofdelijk verdelen.  We weten dus nog niet hoeveel het kost maar… Hoe meer zielen… des te lager de kosten 😉

Voor wie het een hele uitdaging vind om ontbijt, 2x lunch, versnaperingen en slaapspullen in de boot mee te krijgen gaan we regelen dat er een bagageauto vanaf MdR naar de scouting gaat.

I.v.m. corona en de optie op het terrein vragen we je om op tijd in te schrijven.
Graag uiterlijk zondag 18 september inschrijven via de MdR kalender.

Meer informatie over de tochten, verblijf en kosten volgen later.

Blijkt het dat er dit jaar veel animo is voor het weekend, kan het zijn dat we een stop zetten op de inschrijving. We willen waarborgen dat de 1,5 meter afstand in het clubgebouw hanteerbaar blijft. De volgorde van inschrijving is hiervoor bepalend.

De toercommissie