Hoera. We varen weer!

Voor wie het even gemist heeft. Er is vlak voor de zomervakantie een nieuwe Corona-proof Kanotoerkalender op de website gekomen. Per 1 juli waren de corona maatregelen versoepeld voor MDR en daar zijn we als toercommissie meteen op ingesprongen. We hebben kanoleden gevraagd om hun inspiratie te delen met als uitgangspunt ‘varen vanaf de Kampanje’. Dat levert verrassende en leuke tochten op.

De eerste tochten zijn al geweest zoals de jaarlijkse picknicktocht en de tocht naar Leimuiden met een heerlijke ontvangst bij Kees. Er was veel animo op deze zon overgoten dag begin augustus en het was dan ook genieten. Dank Kees!

Zondag 6 september staat alweer de volgende gepland. Dan nemen Lydia en Kim ons mee naar de Uithoornse sloten. De achtertuin van MDR. Snel inschrijven via de website.

Vergeet ook niet de steeds langer wordende kanotochten op de eerste woensdag van de maand met als afsluiter in oktober de Ronde Hoep.

Kijk op https://www.mdr.nu/kanotoertochten/programma 2020 voor de activiteiten en tochten die nog gaan komen.

Tot ziens op het water!
De Kano Toercommissie