Hoera!

Rutte bracht goed nieuws woensdagavond! Vanaf 1 juli wordt weer veel meer mogelijk, ook op het gebied van samen sporten. De toercommissie is blij met deze versoepeling en we gaan kijken welke tochten die al gepland waren doorgang kunnen vinden en welke activiteiten in aangepaste vorm aangeboden kunnen worden. We houden jullie op de hoogte!

Maar eerst de jaarlijkse Kano picknicktocht op 1 juli! Noteer deze datum in jullie agenda. In verband met de coronamaatregelen ziet dit er iets anders uit: we starten met een picknick op het terrein van MdR, waarbij we ons eigen eten (en evt. bestek, bord en glas) meenemen en dit niet met elkaar delen.  Je maakt je culinaire hoogstandjes dus alleen voor jezelf.

Aanvang: 19.00 uur

Daarna gaan we een stukje varen vanaf de club. Een aangeklede woensdagavondtocht dus, of een uitgeklede picknicktocht…. In ieder geval gezellig!

Vanzelfsprekend verzoeken we iedereen de 1,5-meter-afstandregel te respecteren en bij verkoudheidsklachten thuis te blijven,

Inschrijven voor deze tocht is niet nodig.

De toercommisie