Beste roei-leden van MdR,

We hebben contact gelegd met de redactie van Roei!

Op 7 juni hebben zij het artikel van Joke in hun online column gepubliceerd.
Klik hier voor het artikel.

Wij zouden het leuk vinden om vaker roei-verhalen van MdR-leden in hun online column gepubliceerd te hebben. Heb jij nog een verhaal op de plank liggen? Of schrijf jij over de eerstvolgende toertocht een verhaal? Of juist over de eerste instructie-lessen? Én mag deze op de website www.roei.nu gepubliceerd worden met de nodige aandacht op sociale media? Dan ontvangen wij graag jouw verhaal!

Stuur jouw artikel bij voorkeur met foto’s nu of in de toekomst naar: pr@mdr.nu. Wij leggen dan contact met de redactie, waarna de redactie zal bepalen of ze het artikel plaatsen. Als we hier bericht over hebben, informeren we je uiteraard.

We hopen op vele artikelen!

Met vriendelijke groet,
Lydia Wolterman en Kim de Vries