Goed nieuws. Een lichtpuntje midden in de crisis. Iets om naar uit te kijken in oersaaie tijden. Tóch een clubactiviteit die door gaat. De pubquiz die we eerder dit jaar moesten afzeggen, gaat alsnog door!

Mijn co-host Martijn de Vries en ondergetekende zullen op zaterdag 23 mei alsnog een breinprikkelende kennisquiz organiseren. Niet in de Kampanje zoals gepland maar gewoon bij iedereen thuis. Wij zijn die avond live te zien via een Youtubestream. Als volleerde zendpiraten zullen wij onze vragen jullie woonkamers in schieten.

Meedoen is leuk en makkelijk. Je kijkt via je telefoon of computer naar onze livestream en vult via Google docs je antwoorden in. Nu ik het toch over Google heb: ja, je kunt de antwoorden opzoeken op internet. Maar dan ben je een beetje sneu. We strijden vooral om de eer dus laten we afspreken om dat niet te doen!

Je kunt nog steeds per team meedoen. Contact houden met teamgenoten op afstand kan telefonisch of via skype. Martijn en ik hebben dit reeds uitgetest door aan een andere live pubquiz deel te nemen. Onder het motto ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen,’ natuurlijk.

Onze quiz is een benefietactiviteit namens de kanopoloërs. Maar omdat we dit jaar veel minder kosten hebben, vragen we slechts een symbolische bijdrage van een tientje per team. Teams mogen bestaan uit 2-6 personen. Iedereen kan deelnemen. Lid zijn van MdR is niet noodzakelijk. Dus stuur dit bericht vooral door naar je vrienden/familie/collega’s. Hoe meer inschrijvingen we hebben, hoe groter de kans dat we een leuke hoofdprijs kunnen kopen. Schrijf je snel in via kanopolo@mdr.nu. Vermeld je teamnaam en het aantal spelers. De link naar de livestream en antwoordformulieren volgt kort voor de quiz.

Namens de kanopolocommissie hopelijk tot 23 mei!

Tim Schrama