In overleg heeft het bestuur besloten om ALLE activiteiten tot en met begin april te cancellen i.v.m. de Corona maatregelen.

Dit betreft dus ook de Pubquiz. Een nieuwe datum volgt.

De quote boven dit artikel is niet echt. Fake news, zou je kunnen zeggen. Maar het zou zomaar de waarheid kunnen zijn. De enige manier om erachter te komen, is om allemaal mee te doen aan de pubquiz op 28 maart. Dan komen we er voor eens en altijd achter of de roeiers of de kanoërs hoger scoren.

De pubquiz is de sponsoractiviteit van dit jaar. Van de opbrengsten betalen de kanopoloërs de dure inschrijfgelden voor de toernooien in binnen- en buitenland. Maar naast dat je een warm gevoel van binnen krijgt als je iemand sponsort, maak je ook kans op mooie prijzen. Tot slot is er ook een overheerlijk hapjesarrangement bij de prijs inbegrepen!

Kortom: Pubquiz
Waar: De Kampanje
Wanneer: Zaterdag 28 maart
Hoe laat: 20.00 uur
Wat kost dat: 18 euro per persoon, inclusief hapjes

Mail snel je teamnaam en het aantal deelnemers naar kanopolo@mdr.nu.

Tim Schrama
namens de Kanopolocommissie